Backlog Blijdorp...

BlijdorpBlijdorpWoensdag 2 januari ook nog naar Blijdorp geweest met de kindjes.. Half 10 waren we er al. Het was heerlijk rustig en we doken meteen het aquariumgebouw in dat vlak aan de ingang ligt. Wildenthousiast waren ze, geen enkele bak mocht worden overgeslagen. Zo ben je dus nog wel even bezig met deze twee ge-bio-logeerde kindjes... hihi meer foto's kun je vinden op Flickr. Toen we bij de reuzenoctopus aankwamen (helemaal achterin het aquarium) leek er eerst niet veel te zien, blijkbaar waren de bewoners net even weg..... Maar toen ineens gebeurde het.

De ene octopus liet zich naar de bodem van de tank zakken en begon een soort verkenningstocht langs het raam.... Brrrr wat een gaaf beest zeg! zo berekenend als die bewegingen zijn... rillingen over mijn rug.....
Daarna buiten onze speurtocht voortgezet, op zoek naar de rode panda. Tonny(8) had er namelijk een spreekbeurt over gehouden, en nu wilde ze hem dus per sé zien. We moesten er naar vragen waar ie zat, want je kunt zeggen van Blijdorp wat je wilt, maaar een duidelijke kaart hebben ze dus echt niet! Eenmaal bij de panda's aangekomen waren ze wel weer zo dichtbij te naderen, dat je ze haast kon aaien!. Tonny sprak het commentaar in bij het filmpje dat ik van het poezelige beest maakte.

Leuke dieren gezien, het was een heerlijke koude, maar zonnige dag. om half 5 in de middag gingen we pas weer weg.. Eigenlijk hadden we er nog niet eens genoeg van! We gaan vast nog wel eens!


Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties