Wit Paasweekeinde.

bingobingosneeuwhaassneeuwhaashaasje repjehaasje repjehet haasjehet haasjewitte paaswitte paas
lekker?lekker?gesprekgesprekwat zeg je?wat zeg je?duetduet
mooi hè?mooi hè?pruikpruikduo broer en zusduo broer en zus
2e paasdag2e paasdagschilderen maar!schilderen maar!
Was weer een lekker druk weekeind voor Capt.KRik. Vrijdagavond naar de Matheus Passion in de Nicolaaskerk in Edam.. Zeker 20 jaar geleden voor het laatst gedaan. Maar errugh mooi. Zaterdagmorgen om kwart voor negen de kindjes al weer gehaald en huppekee naar het zwembad. Vriendje van ReinieR (Lode) was ook mee, erg gezellig.
thuis pannekoeken eten, Klussen, boodschappen doen Lode naar huis brengen, koken Kindjes in bed, koken voor paasbrunch.... je hebt het er maar druk mee.. 1e paasdag rustigjes aan opgestaan. Met de kids Mavr opgehaald en naar de Paasbrunch. Daar wachtte ons een verrassing in de vorm van een heuse paashaas! Lekker eten, bingo en karaoke en ook nog allemaal leuke mensen.. Tonny zeer fanatiek aan het zingen, en ReinieR zat de hele tijd tekeningen te maken van transformers.. Hij tekent een gebruiksvoorwerp na, (bijv. een gasfornuis) en dan de bijbehorende transformer.. erg gelachen.
2e paasdag kindjes weer terug naar moeders en aan de klus! weer een paar wandjes in de structuurverf, terwijl Yvonne zich op het kozijnenwerk stortte. Het is nog niet af, maar afronding nadert...


Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties