een slecht gevoel

Dit soort berichten zijn Capt.KRiks grootste nachtmerrie. Had zelf een slechte band met mijn vader (heb hem eens 5 jaar niet gezien)... Is dus iets waar ik echt voor moet gaan knokken om het goed te houden... Naja, vooralsnog zijn de berichten goed, wat ik zo hoor van ouders van vriendjes/vriendinnetjes van mijn kids. Maar dat is geen reden om het maar zo te laten dan. En als ik dan een schriftje van Tonny(9) tegenkom waar 'Zorgen van Tonny' op staat, wordt het wel lastig voor een pappie. Heb gevraagd of ik het mocht lezen en of het op internet mocht.
zorgenboek: Lief zorgenboek vandaag 10/6 2008 heb ik jou gekregen! ik heb het best wel moejlek op school! ze noemen me een nerd als ik niet in de buurt ben gelukkig vertellen lisanne en britt me als ze me een nerd noemen! ze pesten me en daar voel ik me onvijlig mee!zorgenboek: Lief zorgenboek vandaag 10/6 2008 heb ik jou gekregen! ik heb het best wel moejlek op school! ze noemen me een nerd als ik niet in de buurt ben gelukkig vertellen lisanne en britt me als ze me een nerd noemen! ze pesten me en daar voel ik me onvijlig mee!


hmmm...


:,{


Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties