zorgenboek

zorgenboek

Lief zorgenboek vandaag 10/6 2008 heb ik jou gekregen! ik heb het best wel moejlek op school! ze noemen me een nerd als ik niet in de buurt ben gelukkig vertellen lisanne en britt me als ze me een nerd noemen! ze pesten me en daar voel ik me onvijlig mee! soms moet ik huilen en daardoor is het nog moeilijker om ofver te praten en rekenen gaat ook slecht!
Reggy heeft voorgestelt om iemand in te huren waarmee ik kan praten, een atfiezeur of zo iets! als ik bij papa ben mis ik mama en als ik bij mama ben mis ik papa!!


afbeelding van iemand

Om wel even stil van te worden ja dat zorgenschrift


afbeelding van Capt KRik

Nou ja lieverd, Tonny is alweer bij één van die meisjes die haar een nerd noemden wezen spelen, en het is uitgepraat. Vervelende was dat ik er niks van wist tot ik dit schrift zag.. Een communicatiefoutje zeg maar. Tonny heeft me beloofd er eerder over te praten met me. En zoals je al zij, waarschijnlijk komt ze hier sterker uit dan dat ze er in ging.


Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties