jobje draaien

Collega Danny is een weekje naar Kreta... Hij vroeg vrijdag of ik voor hem een jobje wilde draaien op maandag... Moest iets op de acceptatie omgeving worden teruggezet ivm met een of andere test die anders fout gaat lopen..

Dus gisterochtend om een uur of acht start ik dat jobje op..
J/N?J/N?Vis of niet?Vis of niet?grrrrrrr!grrrrrrr!nederlaag:-(nederlaag:-(

Dus bij de melding of ik de databasewijziging wil doorvoeren, tik ik "J" in... Dan komt er de vraag of een dolfijn een vis is! Danny weet wel dat ik ALTIJD moeite heb met niet reageren als iemand zoiets zegt... Ik trap er altijd weer in... dolfijnen zijn ZOOGDIEREN!, ze hebben tepels en een navel!... grrrrr! dus tegen beter weten tik ik een paar keer "N" in, maar ik weet al wat er gaat komen... ik MOET "J" intikken om de job te laten doorgaan... Zucht.....
Danny heeft me behoorlijk te pakken zeg.... techneutenhumor hoor....


afbeelding van iemand

ijzersterke grap


afbeelding van Capt KRik

begon ie van de week weer over haaien... Zegt ie zo ff tussendoor 'vissen'.... pfff stekels staan meteen overeind.....


afbeelding van Bevert

Whoehahahaha!


afbeelding van Jesca

Haha, leuk zeg, zo'n collega!


Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties