Gijs

Gijs en TonnyGijs en TonnyGijs (van HolleBolle) is niet meer, 't beest is zowat 19 geworden denk ik. Was echt een lieve kat. Heeft eerst een paar jaar zitten blèren op het balkon in Amsterdam, dat ie ook in de tuin wilde spelen, en toen we naar Hoorn verhuisden hield hij de tuin vrij van andere katten (en zelfs een keer een pittbull de tuin uitgejaagd!). Behoorlijk bedreven in vogeltjes vangen ook. Hij vrat ze ook altijd helemaal op. Een keer een rat meegesleept de keuken in met een heel bloedspoor.. pikte nooit wat uit de keuken. De laatste paar jaar werd hij echt oud, kon niet meer op de kast springen en de laatste tijd niet eens meer op de bank. 9 levens opgemaakt.


rot hoor, ik ben zo doel op me poesjes, kan me helemaal inleven. In memoriam: Mijn Banjertje. Voor het laatst geknuffeld en gezien 10-09-09, daarna nooit meer wat van vernomen. Weet ook niet of hij dood is. snik...


afbeelding van Jesca

Hmmm, jammer van Gijs. Naar de kattenhemel.


afbeelding van Capt KRik

the memories (and the picture) remain...... knap dat hij zo oud is geworden....


aaaaaaahhhhh...
Hij heeft t toch wel lang volgehouden... Hopelijk geen/weinig pijn.


afbeelding van Capt KRik

Dat weet je nooit bij katten, maar ik denk het niet. de keren dat ik hem nog zag, kwam ie altijd even naar me toe voor een aai over zijn bolletje....


afbeelding van Bevert

Wat een dikke lieverd! (Gijs natuurlijk, he!)


afbeelding van Capt KRik

van dat beest kon je rustig zijn nagels knippen. deed nooit wat... 1 keer heeft ie gebeten, maar toen greep ik hem ook wel heel erg (terecht) in zijn kladden...
In de toptijd was ie 9 kilo en eigenlijk niet te vet...


Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties