uitje

alarmalarmBolswardBolswardlaatst hadden we het jaarlijkse uitje van het werk.. Een verrassingstocht zou het worden... Eerst naar Bolsward waar we een producent van berenburg bezochten..
De rondleiding bestond uit het bekijken van een reclamefilm en het bekijken van de lopende band. Hoogtepunt was een kartonnen doos die verkeerd op de band lag en handmatig verwijderd moest worden! Omdat we even moesten wachten op de lunch Bolsward maar ingelopen. Leuk stadje hoor! Mooie huizen en lieve grachtjes.
Na de (overigens prima!) lunch, moesten we een puzzeltocht rijden. We waren er snel achter dat we naar Giethoorn moesten. Lekker de puzzeltocht afgeraffeld en op naar paviljoen Smit!

Was nog nooit in Giethoorn geweest, maar herkende het paviljoen van de film Fanfare van Bert Haanstra, die ik in mijn jeugd in het zonnehuis in Tuindorp Oostzaan heb gezien! grappig om het nu in kleur mee te mogen maken!
KRik piraatKRik piraatahoy!ahoy!bots, knalbots, knalop weg!op weg!We gingen uiteraard een puzzeltocht punteren! (op de plaatjes (van collega Arnold) zie je mij met collega Erik, Marjan en Francisca in de boot) Marjan wist gelukkig het antwoord op de vragen nog want zij had het al een keer gedaan. Allengs werd het duidelijk waarom we waterpistolen moesten meenemen (we hadden zelf aan paraplus gedacht hihihihi...(foto van Marjan)). We werden door de organisatie in een electrobootje belaagd met hun waterpistolen! Terwijl ik onze roergangster Francisca en mijzelf beschermde met de plu, konden we de aanvallen afweren en zelf minimaal nat worden! All energy to the aft shields Scotty! Marjan zorgde ondertussen voor volgeladen waterpistolen en Erik voor de evasive maneuvres! hahaha handig die taakverdeling!
actie!actie!pas op!pas op!napretnapretplaatjeplaatjeplaatjeplaatjeDaarna lekker op het terras gezeten, en de vragenlijst ingeleverd... we hadden hem goed nat laten worden zodat hij niet meer te lezen was.. Bij het terras waren collega's Danny en Siebe in een hinderlaag om de nakomers te pesten met water. Pistolen? nee hoor, een drinkbak van de terrashond met water geeft veel meer water!
gamba's!gamba's!patattepatat!patattepatat!hortensiashortensiasEenmaal terug bij het paviljoen lekker gambas gebarbeknoeid(fotos Arnold en Fred). De mussen hadden ook veel trek, want als je je bord even onbeheerd liet staan was de friet zo gevlogen! In de schemering nog even een hortensiatuin gekiekt... Erg mooi allemaal, maar je zal der maar wonen met al die toeristen de hele dag elke dag..
Twas leuk!


afbeelding van iemand

het ziet er vrolijk uit


Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties