Droomverklaring......

Oja, haddik ook nog bloofd,
Mijn bizarre droom (ken pappa peter hem ff verklare). Ik droomde dat ik met een busreis meeging, de bus was een bouwval, de chauffeur een hork, en de reis ging van Griekenland richting Libanon. De wegen waren vreselijk, met grote gaten erin en grote stene erop. De chauffeur
ontweek deze obstakels zorgvuldig, maar met halsbrekende toeren (op twee wielen rijden over de vangrail staat me zo een beetje bij). Het interieur van de bus was de ene keer roestig metaal, en de andere keer was het van hout (ruw timmerhout, of sloophout ofzo...). Onderweg waren
we ook wel eens uit de bus, om iets te eten, of te bezichtigen ofzo. Toen is de chauffeur een keer zonder ons weggereden en kwam pas een paar dagen later terug.... Wij pissig, maar toen wilde hij ook nog eens niet verder, maar hij wilde terug! Toen waren we er helmaal klaar mee. Eerst probeerden we hem ervan te overtuigen dat hij door moest (terwijl hij achterstevoren op zijn stoel aan het sturen was, zoals in een roeiboot..). Op een gegeven moment, toen de bus weer eens op twee wielen over de vangrail reed, hebben we hem overmeesterd en ik herinner me nog dat ik riep:"Ik rij wel!" en toen klom ik achter het stuur....

Badend in het zweet werrik wakker... was het toch nog een natte droom geworden....


Da's weer een mooie Rikko! PappaPeter gaat er naar kijken ...


Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties