Vrijdag 04 augustus, begin van de Vacaciones van Capt.KRik!

pinkyfied sprinkhaan op ReinieRs duim in Zerf

Marlien en Rini op een bankje in ZerfMarlien en Rini op een bankje in Zerf Okee! Daar gingen we dan, richting Kroatië. Auto tot de nok toe volgeladen, aanhanger van vriendin Wieke mee huuperdepup, eerst even naar Zerf, om een paar dagen bij vrienden Rini en Bernd de vakantiestres kwijt te raken. Zerf is een goeie 5 uur rijden, maar nu hadden we dus de aanhanger…. Dan mag je dus maar 80…. Marlien reed het eerste stuk…… Prrrrrrrr zachtjes schoven we over de A7.. “hmmm is toch eigenlijk wel langzaam hè?” “Ja, vind ik ook, merk je wat van de aanhanger?” “Nee, ik voel er niks van…” “Ga eens wat harder…”. Dat liet Marlien zich geen twee keer zeggen, en daar gingen we met normale snelheid richting Duitsland.

pinkyfied sprinkhaan op ReinieRs duim in Zerfpinkyfied sprinkhaan op ReinieRs duim in Zerf Daar aangekomen lekker ontvangen, kopje thee, stukkie taart, later biertje derbij, even naar de Zerfse Kermis… (schiettent, botsauto’s, snoepkraam en bierkraam). Volgende dag fijne wandeling door het bos gemaakt met picknik. Echt de ideale manier van rustig weggaan.


De bevert is niet zo dol op dat pink-elen. Voordat je het weet woon je in een Barbie (tm) huis ...


Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties