Scheren

Capt.KRik! is niet zo'n geweldig trouwe scheerder, ondanks de aansturing uit de rest van het gezin (auw papa, je prikt!, of nog erger... ga je toch scheren man, je ziet er uit als een...) kan hij er maar niet toe komen om zich dagelijks fris en glad te scheren...
Maar daar gaat nu verandering in komen! Onze held heeft zich namelijk opgegeven voor het scheerpanel!

wat is dat nou? zullen de meer leergierige lezers van de KRiklog zich dan afvragen.. Nou, er is dus een grote fabrikant van scheerapparaten (maken ook gloeilampen in het zuiden des lands) die nieuwe scheerapparaten wil laten testen door toekomstige gebruikers... En dan delen ze gratis splinternieuwe modellen uit aan mensen die zich daar voor opgeven! Naja!, dus nu heb ik een scheerapparaat in de tas dat eind volgend jaar pas uitkomt! (pssst, kmag het aan niemand laten zien ook, maar hij lijkt een beetje op zo'n heli uit de film minority report....) Als het nou niet lukt om poezelige wangetjes te krijgen/houden, dan weet ik het ook niet meer hoor.


afbeelding van mavr

Jaaahhh lekker scheren, dan kunnen we ook weer eens lekker huggen zonder dat geprik.


afbeelding van Capt KRik

maar alleen me wange schere hè?


afbeelding van mavr

DOE MAAR JA!!!!


Ja maar hé........... poezen hebben toch juist harige wangen?
Ik hoop dat ze jou bij P*****S niet gaan vragen voor reclameslogans!


Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties