Autoradio luisteren vanaf de achterbank

De radio stond op 3, Coen(26) en Sander(30) show.. Ze interviewden Goedele Liekens(44 en nèt gescheiden!).
Capt.KRik(46) zat er niet goed naar te luisteren, want Goedele vertelt voor Capt.KRik eigenlijk nooit eens wat nieuws. Wat ik me herinnerde was dat ze het er nogal over hadden wat je moet doen als man (en vrouw), als het een keer niet wil lukken (maar dat ze dat zelf nog nooit hadden meegemaakt!...). Maar Goedele heeft altijd wel een prettig stemgeluid, dusz..
Toen kwam de vraag van de achterbank: "Rik, wat is sex met jezelf?". Tonny(7) en ik zijn op weg om ReinieR(11) op te halen bij een vriendje.... FF radio uit, 'wat zeg je lieverd?' 'Wat is sex met jezelf? Die mannen vroegen aan die mevrouw hoe vaak ze aan sex deed, en toen vroeg die mevrouw, met mezelf? of met een man? en ze deed het met zichzelf 2 keer per week, dus: wat is sex met jezelf?'
'Goeie vraag Tonny, zullen we even wachten tot ReinieR er ook bij is, dan vertel ik het meteen aan jullie allebei'... pff ff nadenke hoe ik dat uitleg zonder ranzig te worre...

Met ReinieR er ook bij: 'Tonny, wil je nog weten wat sex met jezelf is?'. Nou, dat wouwe ze allebei wel even weten..
Dus KRik verteld dat je dan een beetje met je piemel of je gleuffie gaat spelen, en dat dat best een lekker gevoel is, en dat je dan op een gegeven moment bijna het gevoel hebt dat je aan het vrijen bent (hmmm had ik 'klaarkomen' nu al goed uitgelegd? meebie even wachten tot ik er weer vragen over krijg, je kunt ze ook teveel informatie geven in één keer....

'Oh, maar dat doe ik niet', zegt ReinieR álleen als ik jeuk heb'. Tonny doet het ook niet. KRik zegt dat Tonny het als peuter wel vaak deed op de blote camping... Maar ze weet het niet meer. (en natuurlijk vergeten te vertellen dat KRik het natuurlijk ook wel eens doet...)

'Ag', zeg ik, 'je hoeft het ook niet te doen, meestal begin je daar mee als je in de pubertijd komt... 'Pap' (soms ben ik dan ineens 'Pap'), 'wat is pubertijd?'.

'Nou, dat weten jullie wel!, dan krijgt Tonny heupen en borsten en ReinieR bredere schouders en de baard in zijn keel'.
Zo keuvelen we verder over baarmoeders en ongesteld, eitjes en zaad, stijve piemels en haar onder je oksels. Sjonge jonge, er is ook zoveel over te vertellen.... Geen wonder dat Goedele niet te stoppen is.. Eigenlijk doet ze wel goed werk.. En die radio DJ's kunnen nog heel veel van haar leren..


afbeelding van Capt KRik

smaar goed daddik gewoon de vragen beantwoord, want wat dit betreft is er nix verandert sinds mijn tijd....


Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties