kindjes in huis

meehelpenmeehelpenideeideespreeuwiespreeuwiespreeuwie 2spreeuwie 2
Het leuke van om de week de kinderen in huis hebben, is dat je lekker intensief contact met ze kunt hebben. Het nadeel is dat ik daarom dan niet teveel wil klussen in huis... Terwijl dat natuurlijk ook nodig is, dit weegt natuurlijk niet op tegen hun aanwezigheid, want dat vind ik gewoon een zegen...
Soms gaan die dingen toch samen. ReinieR(12) heeft geholpen tegels af te bikken, electradraad installeren en zelfs meegeholpen de wasmachine een verdieping hoger te zetten! Tonny mag graag stofzuigen en met de mop de kamer dweilen... Dat hoeft straks niet meer als het tapijt er ligt. Kan ze lekker in de badkamer en keuken aan de gang hihi.
Verder ook weer leuke avonturen... TRRRRRingggg de bel gaat. Tis de buurman Anton, met een halfbewusteloze spreeuw. Het nieuws gaat al door de buurt dat Capt.KRik een vogelopvang heeft :-) Tegen het raam gevlogen. Kindjes vinden hem heel lief, is ook lekker zacht zo'n vogeltje natuurlijk. Maar goed, het beest in een donkere doos gepropt en volgende dag weer vrij gelaten. Leek het goed te doen, maar ik vond diezelfde dag een spreeuw die gepakt was door die rooie van de buren.... Maar even discreet weggewerkt, Kindjes hoeven niet ALLES te weten.


afbeelding van iemand

je bent goed bezig rik. zowel met kids, huis als de vogelopvang. ga zo door kerel!


Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties