Ik was het niet!

Blote jogger gepakt na vlucht door brandnetels
Een naakte hardloper uit het Nederlandse Made is maandagmiddag in Terheijden door brandnetels het bos in gevlucht om aan de politie te ontkomen. Zijn vluchtpoging was tevergeefs. De 30-jarige man is opgepakt voor openbare schennis. Drugs waren de oorzaak van zijn onbehoorlijke gedrag, verklaarde de naaktloper op het bureau. De man liep rond 13.40 uur naakt te joggen toen hij vier minderjarige meisjes tegenkwam. Agenten probeerden hem daarop te arresteren. In plaats van gewillig mee te gaan, nam de jogger een vechthouding aan en sprintte door de brandnetels het bos in. Hij kon alsnog gearresteerd worden.


afbeelding van iemand

lijkt me auw

wat zullen die meiden geschrokken zijn


afbeelding van Capt KRik

Ben wel eens na een feestje naar huis gefietst terwijl ik echt niet meer rechtuit kon rijden uit de bocht gevlogen in het park bij mijn toenmalige huis... Lag ik daar tussen de brandnetels in mijn korte broek en overhempie met korte mouwen.... Voelde er niks van.... Volgende dag wel! en mijn hele bed lag vol met van die bolletjes van het kleefkruid....


afbeelding van Capt KRik

nee, dat doen ze omdat sommige mannen in de 'spanning' van de jacht dan wel eens een erectie kregen en dan uitgelachen werden.... De olympische spelen in het oude Griekenland werden wel naakt gehouden.... Mochten alleen manne aan mee doen, en dat werd dan op die manier verzekerd... Maar ik zei al... Ik was het niet!


Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties