Sinterklaasavond

harigharigrijmrijmmeer haarmeer haarlol om surpriselol om surprise5 December! Heerlijk avondje! Nou daar stond een indrukwekkende berg kado's te wachten.. Yvonne en ik vieren Sinterklaas met al onze kinderen :-) Net de Brady Bunch! Goede rijmen met veel scherpe humor, en er werd ook goed voorgelezen. Weinig overlap met kado's, hoewel we voor Tonny even iets moeten ruilen vanwege iets dat ze al had. De surprises waren van walgelijk vies (geen smeertroep) tot heel mooi, en het duurde allemaal veel te lang natuurlijk. Zoals te verwachten ging het een paar keer over het lichaamshaar van Capt.KRik! zelf (tja, die staat nou eenmaal wat dichter bij de apen als de rest van de mensheid..),Yvonne had haar spinnenangst overwonnen door er een te maken voor ReinieR, zo groot als een Deense dog, en Jeroen moest de lichaamsbeharing van zichzelf in de toekomst waxen! Er werd geplaagd met ijdelheid, belangstelling voor meisjes en de overvloed aan keukenspullen (en nog meer aan de Sint vragen hè?), en kon Tonny de takken krijgen! (wandelende dan....:-)
Tonny leestTonny leestsurprisesurpriseissie?issie?fobie overwonnen?fobie overwonnen?
De plaatjes spreken wel voor zich hoop ik? Foto's genomen met Yvonnes camera door deze en gene...


afbeelding van Capt KRik

Avatar?


Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties