dekamarkt

De zwangere jonge vrouw achter me in de rij bij de kassa van de Dekamarkt (echt altijd lange rijen) was nogal hardop aan het protesteren hoe langzaam het ging.... Ik moet zeggen, dat het ook wel idioot langzaam gaat. Zit er een meisje achter de kassa. Die ziet dan dat er een dingetje op de band ligt.. Ze pakt het op, en dan lijkt het net alsof ze denkt:" hee, wat is dat voor soort kattenvoer?" ze draait het zo dat de scanner het kan zien, en je hoort bliep... en dan pakt ze het volgende dingetje.....: "heee, zou dit nou maandverband zijn? of is het kool? Dan had u het moeten wegen... ".... en zo verder...
Maar goed, we stonden dus in 8 rijen met tien personen per rij, en de zwangere dame begon harder en harder te roepen dat er meer kassa's bij moesten.. Dus ik zeg tegen haar dat ze haar 'positie' wel kan gebruiken om er meer kassa's bij te krijgen, bijvoorbeeld dat ze erg moe in haar benen zit...
Zegt ze: "Ja, en ik ben ook nog aan het afkicken van de slaappillen! Ik slaap al drie nachten niet". Ik zie dan dat ze een nogal junkerig uiterlijk heeft en haar boodschappen bestaan uit een paar blikken bier en een paar pakken zoete Duitse wijn... Nou ja, zeg ik, je zal toch wel een keer van die pillen af moeten zo met een kleintje.. " Ja, maar ik kan er helemaal niet zonder en nu moet er GODVERDOMME een kassa bij!" (Ben bang dat er nog wel meer af te kicken valt) En ze gaat bij een kassajuffrouw vragen/schreeuwen dat er een kassa bij moet... ondertussen laat ze haar zeer belangrijke drankboodschappen bij mij op de grond staan... De kassadame zegt dat er verder geen mensen zijn (hoewel je gewoon wel een zooi personeel doelloos ziet rondlopen)... De zwangere dame (hoe oud zou ze zijn, met zo'n gezicht?) zet meer en meer een keel op, maar er komt niet een extra kassa vrij... eindelijk ben ik aan de beurt en reken mijn struikje broccoli af... Goddegot, bennik blij daddat niet mijn moeder was...


Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties