Paasbrunch

bankhangenbankhangeninniginnigdozijndozijneitjeseitjesZorakZorakEerste Paasdag krijgen we in totaal 10 man voor de brunch.. Mijn zus met dochter en verkering en we hadden Erik en Jeroen hier ook nog :-) Het werd erg gezellig met een hoop eieren (het is ten slotte Paas!). Omelet met spinazie (van een dozijn eieren!) en geitenkaas, gekookte eitjes, eieren met Griekse yoghurt en basilicum in cocotte-jes uit de oven, asperge/zalm soep vooraf, broodjes uit de oven. tig soorten beleg, fruitsalade met verse munt, smoothies gemaakt van de fruitsalade, allemaal lekker sappen, champagne.. Het was natuurlijk allemaal veel te veel, maar dat komt in de loop van de week wel op. Wat ik wederom heerlijk vond, was dat mijn kindjes zo lekker omgaan met die van Yvonne. Ze zijn innig met elkaar als broers en zus. Tiswat hoor... Straks met zijn allen op zomervakantie... ben bniewd!


afbeelding van iemand

Het was geweldig.

Gaan we wel even melden wie die mooie foto van J & T heeft gemaakt......... BRON vermelding!!


afbeelding van Capt KRik

foto van Jeroen en Tonny: Yvonne....


Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties