Corsica met de Brady bunch 6

wandelenwandelenstenenstenenviewviewviewviewboomboomMet onze drie overgebleven kindern gaan we een wandeling maken naar een fortje van 2000 vóór Christus. Het ligt bij Arragio, een plaatsje vlak bij ons huis. We dachten dat het een korte wandeling zou worden, maar het is bloed- en bloedheet, en het blijkt ook nog een hele klim. Het fortje is castellocastelloboomboomboomboomniet echt heel groot, maar wel indrukwekkend. En het uitzicht is fenomenaal. Tonny(10) haar wandelsandalen zijn gisteren stukgegaan en de vervangers die ik heb gekocht bezorgen haar blaren.. Dus voor de afdaling het kind maar op de rug genomen.. een warm tochtje! Beneden strijken we neer op een terrasje in de schaduw voor grote hoeveelheden water en een fijn biertje!
kurkbomenkurkbomenkurkkurkOp de terugweg komen we niet alleen kurkplantages tegen, maar vinden we ook de plek waar ze al dat kurk naar toe brengen... Dat die bomen dat overleven dat zowat al hun schors er af gehaald wordt...


Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties