Familiebezoek

19 augustus kwam Chritiane met dochtertjes Emilia en Nynke (alweer bijna 5!) eten bij Capt.KRik.Xtiane en NynkeXtiane en Nynke Heb altijd een dubbel gevoel hierbij.. Erg gezellig en de kids zijn hartstikke leuk, maar zou toch ook wel willen dat Pim er dan ook bij zou zijn om dit allemaal te zien.. Maar het is erg gezellie en de meiden komen na een uurtje helemaal los.. Ze zien in Tonny(10) heel duidelijk een groot voorbeeld, en als ze een spelletje memory doen, zie je dat ze Tonny der gebaartjes en maniertjes aan het overnemen zijn. Christiane is erg blij als we zeggen dat ze toch erg op Pim lijken, want af en toe twijfelt ze er aan, ziet ze alleen dingen uit haar eigen familie terug. Maar nee hoor ze hebben heus wel dezelfde baldadige blik in hun ogen en dezelfde streken als hun vader! toch wel jammer dat ze 800 km verderop wonen..


afbeelding van Jesca

Absoluut familie van! Zelfs op de thumbnail zie ik Pim in Nynkes gezichtje.


Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties