kids 1 op 1

ijsje!ijsje!pluisje one eyepluisje one eyeNet na de zomervakantie ging eerst Tonny(10) een paar dagen op schoolkamp, en een week later ReinieR(14). Uitgelezen gelegenheden om eens lekker uit eten te gaan met steeds 1 spruit. Moet zeggen dahk het erg gezellie vond met ReinieR in de pizzeria en met Tonny bij de Griek. Sinds de vakantie (waarin we ook wel met zijn allen uit eten gingen) durven ze gewoon lekker van de kaart te kiezen en wat nieuws te proberen, en is de routine van een beetje netjes eten, je bestek naast elkaar op het bord leggen als je klaar bent enzo er lekker ingeslopen. Vond het erg leuk om met ReinieR een beetje te praten over school, de kinderen op school en in de bus, en dat hij toch lekker in zijn vel lijkt te zitten. Met Tonny ging het over haar caviaatje, Tarme beest had een ontsteking achter zijn oog (dat verwijderd moest worden! brrrrrrr). We zaten lekker te fantaseren dat ie wel een rolletje in een piratefilm kon spelen met een lapje over zijn oog... Wel stom dat ik van Reintje vergeten ben een plaatje te schieten....


Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties