Blues Brothers revisited..

BBBBBBBBBBBBYvonnes zus I had een mazzeltje, ze kon kaarten voor de Bluesbrothers kopen voor weinig en had ons uitgenodigd. Daar zaten we dan in het Haags congrescentrum in de grote Willem Alexander zaal. Geen IDEEEE wat er zou komen. Ik dacht iets van een musical, Yvonne dacht iets van een soort Nederlandse BB-imitatie ofzo... Er liepen wat heren van de beveiliging door de zaal, waarvan inene er eentje spontaan I gaat zoene! Hij probeerde het ook nog bij nicht G, maar die kon nog wegduike...Twerd duidelijk dat die mannen bij de voorstelling hoorden.. Na wat gestuntel met apparatuur en een enorme fake-explosie kwamen de echte Bluesbrothers ge-abseilt uit de nok van het toneel (zie eerste plaatje). Met drie net effe te mollige achtergrondzangeressen (die het trouwens wel te gek deden hoor met hun danspasjes en superstemmen) waren we gewoon in een echte BB-show beland! ik voelde me alsof ik in de film zo'n show (maar dan langer) aan het bijwonen was! Alle klassiekers kwamen voorbij, maar ook een hele hoop andere nummers. En maar radslagen maken en over mekaar heen springen en woest dansen.. Zweet droop letterlijk van de mannen af. En de zaal moest mee! stonden we daar te swingen tussen de stoelen... Tegen wil en dank deden opa en oma ook maar mee... Geweldige avond! En bedankt I!


Leuk!! Ik ben ook dol op de bluesbrothers.
We hadden bij ons buurtfeest in juni voor de jonge tieners de originele film vertoond. Ze maakten er niet zoveel van, maar alle ouders stonden achteraan te kijken.
Hoeveel politieauto's werden er nou total loss gereden?


afbeelding van Capt KRik

op deze avond geeneen hoor! herinner me wel dat er een in een vrachtwagen bleef steken die voorbij kwam...


Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties