balletjes en bangerikken

GVBGVBGVB is binnen hoor! 2 juni moeste Gjr en sr ennik zei de gek ons melden bij Martin in P'end. Uurtje later was het GvB gehaald. We zijn de laatste tijd goed vooruit gegaan.. Kunnen we eindelijk ff ontspanne spelen..

knaagknaagknaagknaagElvis en Rambo zitten eindelijk buiten te eten... pff wat een bangepoepers zijn cavia's toch... Maar wel piepen als je langs loopt dat ze zo'n honger hebben.. En der gaan wat paardenbloemen, andijviestruiken en witlof doorheen... De kauwtjes waren heerlijk aan het meegenieten met het droogvoer, maar dat staat nu op de bovenverdieping... is duur genoeg die troep..


afbeelding van Capt KRik

kwas nog ff geflitst op de terugweg van het examen... pfff en ik rij bijna nooit meer te hard...


afbeelding van iemand

ze zijn al heel stoer de cavio's want tegenwoordig blijven ze zelfs zitten als je naar ze KIJKT. WHAAAAAH ENG.

ze nemen je steeds in de maling hoor dat ze honger hebben. doen ze alleen bij jou omdat ze weten dat je meteen met lekkere dingen aan komt zeulen als ze hard gaan zitten piepen. aanstellertjes.


Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties