Umbrië 2011 - 2

klaverjassen?klaverjassen?de heiligede heiligegroentjegroentjedressed updressed up
YvY en ik zijn in zo'n stadje haast niet te houden, musea in en uit, kerken, palaccio's de huizen, de straatjes en tot overmaat van ramp is het hier ook nog een streek waar aardewerk vandaan komt!!!! Aaaaaaaahhhhhh, op een gegeven moment ben ik Yvonne kwijt, is ze een winkeltje met handgeschilderd aardewerk ingegaan! Gelukkig kunnen we haar er met geweld uitslepen voor ze ALLES had gekocht... sjouw me een breuk daarna met die tas... De kinderen zijn erg geduldig met ons, en daarom mogen zij dan om de dag een daggie in het zwembad spelen., boekkie lezen en nintendoën. Ook wordt er op die dagen driftig getekend. ReinieR natuurlijk monsters en zwaarden, maar Amber werpt zich op het natekenen van fresco's... Goed hoor zo'n cultuurinjectie... Jeroen heeft het na het derde stadje wel gezien.... Weer een plein, weer een duomo, weer een paleis.... wij gaan wel toeristenwinkeltjes kijken....


Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties