3 jaar geleden

knietjesknietjesDrie jaar geleden gebeurde het, tijdens de halve van Egmond.... 'knek' zei der iets in mijn knie... op 14 km... toen wel de 21 uitgelopen, maar in een tempo dat wil je niet weten. Toen zei de fysio al: "kon wel eens je meniscus zijn... doe ff rustiger aan..." Dus de hele marathon nooit meer geambieerd, Egmond niet meer gelopen alleen nog Texel, Dam tot dam, Amsterdam (halve) en nog eens Texel... vorig jaar op Texel maar de 10 gedaan, want aldoor last van vage klachten in voeten, schenen en dat soort zooi. Maar nu zou ik weer voor Texel gaan hoor in September... dus met kilometertjes begonnen, stukkie wandele, beetje renne, stukkie wandele.. En het ging wel aardig, kon nu weer 6 km achter elkaar zonder wandelen, maar wel beetje last van knie... vorige zondag 4 maart.... 6 gelopen, ging best goed.... maar een uur daarna toch een zere knie zeg!.... dinsdag bij sportpoli in YvY der ziekenhuis... foto gemaakt, dokter deed me ff HEEEEEEEEEEEL erg pijn... en ja... meniscus meneer, daar kunnen we wat aan doen... dus aankomende donderdag onder het mes met dat ding! Ik moet zeggen, ik kan niet wachten.... wat een rotpoot heb ik nu zeg....


Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties