meniscus

knietjesknietjesNou, daar ging ik dan afgelopen donderdag naar het ziekenhuis. Eerst leren lopen met krukken, dan op zaal, waar ik een zeer sexy outfit kreeg.... vooral de onderbroek was fijn.....Gelukkig mocht die mee naar huis. Na een uurtje mocht ik al naar de intake voor de operatie, dus niet zoveel wachttijd. Daar lag ik dan in een zaaltje waar de bedden kwamen en gingen... het was knietjes en oogjes dag. Menisci werden geript en nieuwe lenzen geplaatst alsof het een hobby was.

Ik werd voorgesteld aan de chirurg, de CO, en de anesthesist, en daar ging ik al. even voorover voor de ruggenprik.... Superwarme voeten, daarna billen en toen hele benen... Ik kon mijn tenen nog bewegen, en wat waren ze toch aan het rommelen aan mijn been? Ik zei dat ik wel iets voelde aan mijn knie... Het antwoord was dat als zij bezig waren met breinaalden door mijn knie te steken en ik 'wel iets voelde' dat de verdoving wel werkte. Knie zag er eigenlijk goed uit???? meniscus ok, alleen achterkant knieschijf iets ruw... en verder zat er een deel van het kniekapsel los, dat tussen het gewricht zat te irriteren... dat is weggehaald met wel een heeeeeeel cool staafmixertje.... Gaaf hoor om dat zo te zien. Op gegeven moment zie ik iemand met een been over haar schouder een knie verbinden... duurde toch even voor ik bedacht dat het die van mij moest zijn.... weer op zaal voelde ik onder de dekens waar mijn benen toch waren.... maar die waren er niet... ik voelde alleen dat er voor in de plaats een soort hangbuikbiggetje in mijn bed lag.... als ik keek, was het mijn been, maar als ik voelde niet hoor.... Het ergste was dat ik ook mijn hele zakie niet meer voelde... goddegot, assik ooit een dwarslaesie krijg, willik dood hoor.... na een uurtje ofzo kwam het gevoel weer ietsje terug en mocht ik naar de dagbehandeling. YvY gebeld, die kwam gelijk uit haar werk met een lekkere pannini, en om een uur of twee mocht ik al proberen te piesen... en als je geplast hebt, mag je naar huis... piemel was nog wel een beetje slapend, maar piesen ging! dus hups! naar huis toe!


Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties