Klein drama

klein dramaklein dramaBoompjeBoompjeZondagmorgen, Tonny(9) komt sniffend de slaapkamer in, waar Capt.KRik zich gebroken voelt van de hele dag in de tuin werken... pffff spierpijn zeg!

Boompje is dood. Boompje is het vrouwtje van Tonny's wandelende takken. Ik was al een beetje bang dat we een beetje te oude beesten hadden gekocht op die beurs... Maar ja, het beest legde behoorlijk wat eieren, dus nu is onze hoop gevestigd op de nieuwe generatie.. Takkie het mannetje gaat wel een eenzame tijd tegemoet..

Moet misschien eens kijken of er andere te krijgen zijn.. We hebben het beest begraven naast de net geplante braam (die ik volgens Tonny voor haar takken had gekocht, want ze eten onder andere braamblad). Ze ging er een mooi grafje van maken. Was ze wel even een uurtje mee bezig, maar dat is wel goed voor het verwerken. Is wel stemmig geworden.

Op het kruisje staat: "Rust zacht Boompje" en "Moeder van wel 10 kinderen". Strikt genomen weten we nog niet of ze al moeder is, want het kan wel een half jaar duren voor de eitjes uitkomen..


afbeelding van iemand

ook wel sneu hoor zo snel na de sint


afbeelding van Capt KRik

Tja, had denk ik gewoon een te oud beest gekocht... volgende keer maar kleintjes kopen...


afbeelding van Jesca

Jammer van Boompje. Maar Tonny heeft er wel een prachtig graf van gemaakt!


afbeelding van Capt KRik

Heb gister 50 eieren besteld van dit monster! Zal die meid blij zijn!


Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties