<s>Flikkers!</s>, eh kikkers!

soas Capt.KRik! al noemde, gaat het leven verder en is het in huize Kwint zelfs volop in ontwikkeling!
emerging_small (34k image) matching_small (33k image) op een blaadje size-of-a-fingernail_small (33k image)
de flikkerkistjes kikkervisjes van Klega Ber (ook wel Chewie genoemd) doen het prima! ruim voordat de beesten in de vijver pootjes hebben gekregen maken de kikkers padjes hun kleine stap voor een amfibie, maar een enorme sprong voor de evolutie! Voorzichtig worden ze uit de bak gehengeld en in de sloot uitgezet... En wat is KRik blij met se KRikc@m en het statief van vriend G! (en het close-up lensie van 12 euri (van panasonic istie ff 100 euri duurder!)) Sommige padjes zijn zo klein als een luciferkoppie (foto 2, dat roodbruine ding in de linkerhoek is een luciferkop), andere (das denk een kikker, diehk selluf uit de sloot heb geschepnet) zo groot als een vingernagel (foto 4)... Goddegod wat leuk, tis net as vader worde!

Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties