hardlopen...

Capt.KRik loopt al een hele tijd te kwakkelen met hardlopen... Liep hij in 2010 zijn snelste halve marathon, daarna is het helemaal niks meer. blessures aan de schenen (tibialis anterior) middenvoetsbeentjes, grote teen... noem maar op.. Dus toen maar een hele tijd niks gedaan, of zo weinig dat je het kunt beschouwen als niks.. Toch nog 10 km van Texel gedaan in 2011, met een stuk of drie keer wandelen tussendoor...

Maar nu dan? zo kan het toch niet langer... YvY wijst regelmatig op de uitdijende delen van KRik, en de weegschaal is ook onverbiddelijk. Nieuwe schoenen gekocht dan maar Saucony, met fijne antipronatie.. vandaag maar eens 5 km gedaan... in stukjes van 1 km hollen, 250 meter wandele.... pffff. de schenen doen nu al weer zeer. slap lijf ook...


Rick,
je websiite bekeken en je kwakelige knieen marr dat is nu waarschijnlijk alweer een stuk beter.
ik wil een poging doen om het bericht te verzenden
beterschap namens Ria en mij


Handyman heeft ook 'op en af' van die rare, pijnlijke, zich telkens verplaatsende pees klachten. Soms is het helemaal weg. Loop je weer een tijd lekker is het weer je andere pootje.
Heb nu twee keer heel veel baat gehad bij een behandeling die shockwave therapie heet. Pijnlijke behandeling dat wel. Maar wel resultaten na slechts een paar korte behandelingen. Niet geheel vergoed door verzekering helaas. Bij mij werd 2/3 vergoed. Maar het resultaat was er bij mij naar! De behandelende therapeuten stellen volgens mij ook goede (echo)diagnosen want ze kijken naar de dikte en activiteit van de betreffende pezen. Dit kan tussendoor worden herhaald en toen zag ik dat de pees door de behandeling dikker/sterker was geworden.

Hun adresgegevens (ook in Hoorn)
* IFR Hoorn
Dr. C. van Aalstweg 13 d
1625 NV HOORN
hoorn@ifr-online.nl
Tel: 0229 - 215 350
Tevens echodiagnostiek
Apparaat: Piezoson 100 plus

Grz Andy


afbeelding van Capt KRik

loop nu met steunkousen, dat gaat al weer een stuk beter.... alleen gister wel op een bizarre manier in mijn rug geschoten!.... Krak, Mik......


Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties