verjaarsweekeind

verjaarsvisiteverjaarsvisiteverjaarsvisiteverjaarsvisite13 jaar...13 jaar...Weekeind in het kader van Tonny's 13e verjaardag.. Met haar afgesproken dat ze een keer naar een echte kapper mocht. Vrijdagmiddag daarheen, kon ik mooi boodschappen doen. In laagjes geknipt en met koperkleurige highlights kreeg ik der weer terug.. Fikse bos krullen van haarzelf kwamen nu beter op door het opknippen.... pfff ze leek wel een wandelende Andrelonreclame... ze ging helemaal in slowmotion lopen om het deinen van der haar beter tot uiting te laten komen.... pffff. Zaterdag had ze nog een feest van de theaterschool tot 12 uur, en zondag verjaardag bij ons in de tuin innut zonnetje... Was errugh gezzellie. jammer dat de kiddo's 'smiddags weer terug moesten naar hun moeder. Konden wij nog ff naar The wild romance! (zonder Herman Brood).....


Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties