hardlopen

Owkeee... van de fysio mag ik niet meer hardlopen... knieschijven zijn zo ver versleten, dat als ik toch hardloop ik aansteven op kunstknieën, waar ik te jong voor ben... Dusssss... wat mag ik dan nog? Tja, fietsen en zwemmen (GEEN SCHOOLSLAG!!!!!!!).... maar borstcrawl en fietsen mag... zwemvliezen mag ook, maar ja, zwemmaatje wil niet meer, dus dat is lastig... meebie moet ik gewoon in de vaart gaan zwemmen... flippers aan, km heen, km terug.. of fietsen... net mijn oude racefiets in de dump gepleurd...
Naja... nieuwe fiets?
ik weet er wel een.
de vanmoof...
vette fiets..

vandaag proefrit gemaakt op een vanmoof...

Ik ben verkocht...

wat een fijne fiets zeg....

pffffffffff

en dit model had geen versnellingen... maar wat fietst dat VET!

ik heb er een besteld met (7) versnellingen (kan ik de knietjes ontzien) wel duur, maar owkee.... hoef ik niet elk jaar nieuwe schoenen te kopen van 130 euri..., dus in een paar jaar terugverdient.....

Hij is VET!


afbeelding van Capt KRik

en nou fietse tege die neukteugels!


Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties