Sjaak Wisman

is dood... Goeie ouwe Sjaak (Jacques Wisman, Izaak Wisman). Gelijk jarig met Capt.KRik!, dus das 31 mei... 78 geworden... Hij zei nog dat ie 80 wilde worden, en dat het dan wel goed zou zijn. Toen ie hoorde dat ie dood ging zei die dat dan tenminste 98 procent had gehaald en dat het tijd was om plaats te maken.. Goeie ouwe Sjaak, de grote reus van een kerel, die me altijd lieve schat noemde (en dat ook meende), ik weet nog, toen mijn moeder net dood was, dat ie ons ging opvrolijken door enorm de clown uit te hangen en verhalen te vertellen die voor de mensen waar het over ging wel een groot (lachwekkend) geheim waren, maar waardoor wij er weer helemaal bovenop kwamen. Bijvoorbeeld dat de 2e vrouw van Capt.KRiks vader in een dronken bui achterover in de gracht was gelazerd omdat ze moest piesen en toen der evenwicht verloor. Sjaak moest haar er toen uit tillen aan het hengsel van der tas. KRiks vader was alvast met Sjaaks vrouw (Ien) vooruit gereden naar huis en merkte pas dat er iets mis was toen zijn vrouw als een natte poedel uit de auto van Sjaak rolde...

Kijk, dat zijn nou de verhalen die je mekaar moet vertelen als er iemand net dood is gegaan....Dat zijn dingen die je der overheen helpen.. De man die zonder blikken of blozen kon vertellen dat ie niet meer mocht drinken van de dokter en dan net voor je ogen 4 kopstootjes op had. De man die zo goed kon koken, maar als je dan bij hem ging eten, zat hij het kookboek voor te lezen en jij moest alles doen, maar je deed het en je lachte je suf. Godverdomme Sjaak, ik hoop dat je Lejan (KRiks pa) strakkies weer ziet, want ik weet dat je hem zo miste. Ken je weer lekker verhale ophalen over jullie vrouwen.... 54 jaar was je al met Ien, en je kende haar al vanaf der 6 en jou 11e (toen was je net zo oud als KRik's zoon ReinieR). Kweet dat het goed is, maar khad je nog wel kweenie hoe lang om me heen willen hebben. Het idiote is dat we mekaar eigenlijk niet zo vaak zagen, maar twas wel altijd goed. Ik kon na je prostaatoperatie gewoon aan je vragen of de sex nog wel ging ONDER HET KERSTDINER MET 15 ANDEREN ERBIJ! Je gaf gewoon antwoord dat alles nog werkte als behoren... En Ien in de zijlijn riep nog dat het veel handiger was, want je zaadleiders kwamen nu in je blaas uit, dus dat gaf veel minder troep! En toen gingen we de kalkoen aansnijden (dat mocht Capt.KRik doen, want die studeerde tenslotte biologie...)


Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties