Aanhangertje...

Van W mochten we de aanhanger wel lenen, voor de reis naar Kroatië. Het blauwe hondehok is nu eenmaal te klein om onze totale behoefte aan luxe te kunnen herbergen...2 tenten, complete keukenuitrusting, elektrische koelbox, speelgoed, diskmans, camera, slaapspullen, kleding (ja heb je nogal nodig op een blote kamping in een land waar het de hele zomer 30 graden is.........) ehbozooi, toiletspul, zwemspullen, snorkeltroep, stoelen, cd's, boeken, boeken op cd's, lege jerrycans om wijn in mee terug te nemen, SJEEZUS wat sleept een mens niet allemaal mee.....Dus het karretje was erg welkom.......

Nog even( niet ff dus) testen of alle lichtjes het doen....... Nou, het rechterachterlicht en het linkerknipperlicht wel, maar als je er dan bij gaat remmen knippert ineens alles...... lampjes één voor één gecheckt, er waren er twee stuk, 7-polige stekker maar eens uit elkaar gehaald en de corrosie verwijderd. Met 12 volts voeding de polen nagelopen tot elk lampje het ongeveer deed zoals het schema voorschreef, maar toch gaat het nog niet lekker als ik hem op de auto aansluit. Die aansluiting is ook aan alle kanten groen en zwart, dus uren met stukjes fijn schuurpapier zitten pielen en doormeten met de multimeter en het lukte maar niet en het lukte maar niet. Stopcontact demonteren gaat ook niet (en niet nie) als alle schroeven en boutjes verrot zijn. Boel opgegeven en vandaag de garage maar gebeld, die gaan er een nieuwe aansluiting opzetten (daags voor het geplande vertrek...........) pffff moe word ik(en niet worrik) er van..... Ook Koos Bakker (de aanhangerkoning van aanhangerland) gebeld, die kan de aanhanger wel doormeten......We laten niets aan het toeval over. Gelukkig is de aanhanger okee, en kost het niets, Joepie, soms zijn ondernemers gewoon aardig!


Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties