Leuk hoe ze ouds als nieuws weten te brengen....

Via G kreeg ik dit berichtje binnen.. Van Ex-collega's uit East Anglia... Doen ze net of ze net ontdekt hebben wat de geur van de zee is..... DiMethylSulfide duszzz
In het KRikboekie (zie knop bovenaan de site) had ik dat al 10 jaar geleden opgeschreven en toen was het al oud nieuws... Het boekje dat toenmalige collega Jacqueline Stefels er toen over schreef heette zelfs :"The Smell of the Sea" (Ik baalde ervan, want had dezelfde titel in gedachten, maar zij maakte hem eerder openbaar dan ik en moest de wat gekunstelde titel nemen die ik nu heb bedacht...)
Overigens is DMS ook een belangrijke geur en smaakstof in bier, wijn, chocola en kaas.

Hier kun je zien dat er nog steeds heel wat onderzoek naar het spul wordt gedaan... De meeste mensen ken ik wel.... pffff Kut zeg, dat ik der niet meer bij hoor...


Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties