Voorlichting...

Tonny(7) kwam eergister naar me toe en vroeg aan me wat nu precies een keizersnee was.. Ik tekende met mijn vinger op haar buik waar ze dan ongeveer een snee maken in de buikwand, en vertelde dat ze dan ook de baarmoeder opensnijden en dan de baby er uit halen. Tonny vindt het fenomeen dat ze een baarmoeder heeft een geweldig spannend idee, dus ze vond het een spannend, griezelig, maar interessant verhaal. Het Idee, dat ze je opensnijden om het kind er uit te halen.

Ik vertelde verder dat Reina, (zus van mijn zwager) moeder van Myrte bij haar op school een keizersnede had gehad.

Kom ik gister met Tonny op school, roept ze ineens: Daar is de moeder van Myrte! ik moet even vragen hoe dat was, zo'n keizersnee....

Ik zei dat ze eerst maar even haar jas moest ophangen.. Ging stiekem even naar Reina toe en vroeg of ze het goed vond... Enfin, Reina enthousiast, Tonny erheen, en hoorde nu van de ervaringsdeskundige hoe het was geweest... De bloederige foto's die Reina haar aanbood te laten zien, hoefden bij nader inzien liever niet hahaha.

Wat een kind..

opdatum:...
net even op goegel gezocht naar keizersnee... vond een filmpje van een tweeling die zo worden geboren... Tonny vond het errugh leuk om te ziene.. Egwaar!
sjeezus waddun bijzondere kindjes hebbik tog... kkan wel janke de hele dag...


Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties