apen en fruit, is dat net als mannen met bonbons?

Dat liefde door de maag gaat blijkt ook te gelden voor apen. Wetenschappers van de Schotse universiteit Stirling hebben ontdekt dat chimpanseemannetjes vruchten stelen uit tuinen en van akkers, om met deze geschenken hun liefjes te imponeren. Met de rooftochten tonen de mannetjes hun dapperheid aan de andere leden van de groep, met name van het andere geslacht. Het gevolg van de cadeautjes is dat de vrouwtjes meer bereid zijn tot seks. Na observatie van een groep chimpansees bleek dat de apen die de vruchten delen met vrouwtjes zelfs meer seksueel contact hebben dan het alfamannetje van de groep.
NU.NL

Ja, let nu even op.... De onderzoekers zien dus dat de apen die vruchten brengen aan hun liefje meer sex krijgen dan de baas van de groep, die gewoon sex afdwingt....
Laat mij nu eens even gewoon de Capt.KRik redenatie daarover geven....

Sex is natuurlijk ALTIJD het doel van het geven van kadootjes..
Visdiefjes nemen ALTIJD een kadootje mee voor hun partner.. een visje, of een stukkie nest materiaal. er zijn zelfs insecten en spinnen die een prooi meenemen voor het vrouwtje, zodat ze zelf niet worden opgegeten tijdens de DAAD.

Het is natuurlijk wel zo dat een man niet BEWUST een stukkie zeep gaat meenemen omdat HIJ dan DENKt dan een kwartier langer met zijn vrouwtje te mogen vrijen..
Hij neemt het mee omdat hij haar LIEF vind. En omdat ze hem dan weer lief vindt, vinden ze ELKAAR liever.

Die onderzoekers weten natuurlijk NIET wat zo'n chimp DENKT als ie banaantjes meeneemt voor zijn liefje... Capt.KRik weet dat wel.
Die aap denkt dat ie een fantasties leuke apin heeft ontmoet, waar hij voor wil zorgen, die hij iets wil brengen dat NIEMAND anders haar zou brengen. Maar zijn middelen zijn beperkt, want in het bos kunnen ALLE andere apen dezelfde boom vinden met vruchten, of dezelfde mierenhoop waar ze uit gaan eten.
En dan ontdekt die aap dat dorpje waar de mensen wonen. en die kweken heel andere vruchten dan in het bos. Houdt natuurlijk wel het risico in dat hij gesnapt (en mogelijk gedood) wordt als hij vruchten gaat stelen. Maar hij besluit het toch te doen, omdat hij zo veel van zijn vriendinnetje houdt. DAN MAAR HET RISICO.
Dat apinnetje is natuurlijk wel IMPRESSED door wat haar vriendje voor hem over heeft gehad... Ze gaat hem misschien wel vragen om dat NOOIT meer te doen (ag gekkie, dat HOEFT toch niet?).. maar ondertussen vindt ze hem wel lief dattie die vruchten heeft meegenomen!
En omdat ze hem lief vindt, en hij haar, hebben ze meer sex dan twee apen die de pest aan mekaar hebben...

Petje af voor die onderzoekers hoor..
Goeie conclusie... (zonder dollen hebben ze vast een heel fijn en goed onderzoek gedaan, waar de media nu ff dit kleine stukje uithaalt)
Chimpansees hebben een hoger iq/eq dan veel mensen hoor. onderschat ze niet alleen maar omdat ze een beetje meer haar op hun lijf hebben...
Mooiste conclusie is dat de lieve apen meer sex hebben dan DE BAAS! trek je dit door, dan weet je waar vrouwen uiteindelijk voor gaan.... De lieve man gaat voor de Alfaman...
trek er je voordeel uit manne!!! allemaal bloeme hale! NU!


Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties