van A tot Z

Titel van dit stukje gejat van Annemieke..
water en banaanwater en banaanwij ookwij ookniet alleenniet alleenwe zijn er bijnawe zijn er bijna
Na een voorspoedig tripje van Purmerend naar Amsterdam (met dank aan de NS die juist vandaag ging werken aan het spoor) viel ons wel het een en ander op.. Bij een goede voorbereiding hoort een fles drinken en een banaan! hahaha. Verder viel op dat er van die mooie mobiele urinoirs stonden, maar als je die gebruikte liep de pies er aan de onderkant gewoon uit! Nou ja, we waren ook niet de enige die deze damtotdam gingen doen zeg! Wat een mensen.. Heb heerlijk gelopen samen met G. Hij loopt net even langzamer dan ik, waardoor ik lekker de tijd had om van alle dingen langs de kant te genieten. Een fijne thuiswedstrijd, lopend over de buiksloterdijk, de molenwijk, oostzanerdijkje, bracht wel wat prettig jeugdsentiment naar boven. G had het een beetje moeilijker, maar wel uitgelopen die hap!
hee moppie!hee moppie!kommop G!kommop G!gehaald!gehaald!proost!proost!
Vlak voor de finish stond Yvonne op ons te wachten met camera in de aanslag. En ze had twee bossen zonnebloemen mee! Lief hoor. Ik snel weer achter G aan om hem voor die laatste 300 meter op te zwepen. (en stiekem 1 seconde eerder over de finish te glippen hahahaha). Een paar minuutjes na de eindstreep hadden we al weer heel wat praatjes en trek in een biertje! Dat werd fluks geregeld. Een mooie bekroning op deze prachtige dag.


Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties