beesten in het nieuws.

killersgelukkillersgelukOndanks de investering van zo'n 80.000 euri aan netten, hebben de meeuwen op mijn werk gewoon jongen gekregen! Deze meeuwen hebben ze rondlopen op de weg naar de parkeerplaats. Als je te dicht bij komt, maken ze afschrikkende duikvluchten over je heen! en als je niet oppast, wordt je gebombardeerd ook! SPETSJSJS!
taktaktaktaktaktaktaktak
Tonny heeft in haar koppie gehaald dat je wandelende takken af en toe moet knuffelen... Ze haalt ze uit de bak en loopt er dan een tijdje mee rond.. Het takkewijf (van deze soort heb je bijna alleen vrouwtjes..) mocht ook even op Capt.KRik lopen... Toen ie op zijn gezicht wilde werd het gekriebel wel een beetje erg... Hup! terug in de bak jij!
krokokroko
De bewoners van mijn vijver 2.0 hebben het prima naar hun zin.. Waren de goudvissen van de week bezig met eitjes leggen, vanmorgen kon ik op mijn gemak plaatjes schieten van een heuse kaaiman die op jacht was naar een lekkere zebra die water wilde komen drinken..


Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties