bostheater

sjeemig de peemig, waddiser allemaal veel gebeurd! Erik is naar Mexico, we zijn al weer tijden aan het werk, ik zal eens kijken of ik wat kan inhalen....

bosjongerebosjongere14 augustus gingen Yvonne en ik naar het Bostheater voor de voorstellin 'de storm'. Jeroen had een week lang theatercursus gehad en zat met een groepje 'bosjongeren' in het voorprogramma. Ik had snel een piknikmand in mekaar geflanst met wat gegrilde kip, turks brood en wat om daar op te smere (humus, tomatenprutje en aioli) en een fles wijn.. Dus we hadden onszelf lekker geinstalleerd en zaten heerlijk te smikkelen. De voorstelling van de bosjongeren duurde niet zo lang, maar was erg leuk, je kon zien dat ze erg intensief met elkaar hadden samengewerkt. De hoofdvoorstelling, 'de storm' vond ik erg leuk gedaan, maar ik zat me ook erg te amuseren om het feit dat de bosjongeren om ons heen zo zaten mee te leven, net of het HUN voorstelling was! dikke aanrader dat bostheater! en neem grote piknikmand mee!


Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties