weet je nog?

Dat we op vakantie in Corsica waren? Jordi had nog wat plaatjes op zijn waterdichte (10m) aldi cameraatje..
spijkErikspijkErikduikduikvolgervolgerHeManJordiHeManJordiokok
De duikjes met Erik en Jordi gingen wel soepel, Erik bleef alleen beetje boven me zweven, want hij had geen zin in de zee-egeltjes.. Als ik met de ene ging duiken, volgde de ander er snorkelend boven, zo konden ze ook mooi zien dat we steeds gevolgd werden door grote harders. Hihi, vonden ze stiekem een beetje eng... Het water was net lauwe pis, 32 graden ofzo! en dan op 6 meter was het nog 28!

JaaaaroenJaaaaroenBlennius sphinxBlennius sphinxReinReinReinReinvanondervanonder
Op Jeroens verjaardag met de andere drie kids gedoken (nou ja, Tonny tot een meter of twee diep aan de octopus). Jeroen vond het superleuk, en ontdekte na zijn duik tijdens het snorkelen een heuse octopus! (zo'n beest in plaats van een reserve adem apparaat dus).
klaarkommerklaarkommerklaarkommerklaarkommerokkieokkiechordatachordatasponsspons
Het water was die dag zo mogelijk nog warmer! Tijd voor de zeekomkommers om eens een fikse orgie te beginnen! Ze gingen allemaal rechtop staan en begonnen flink eitjes en zaad te lozen! Twee dagen later na een dagje mistral was het water ineens van boven tot onder 24 graden geworden! Toen waren die zeekomkommers inene niet meer zo stoer! Al met al was het erg geslaagd om de spulletjes mee te nemen dat hele eind.


Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties