4 mei

Dodenherdenking... Altijd een moeilijk punt voor KRik... tegen de tijd dat het 8 uur wordt jagen al die dooien in mijn leven tegelijk door mijn kop.. HOU NOU EENS EVEN STIL JULLIE!!!!!!
dan even voor de TV in de armen van mijn lieverd. Bah, tranen stromen... ik krijg een zoen. Dat is fijn... en dan inene paniek op TV! mensen rennen over de dam en den koninklijke familie vlucht even weg...... pfff ik denk even dat er meebie niets meer heilig is in deze wereld...

Is gelukkig vals alarm, iemand flauwgevallen, paar mensen hebben schrammen.. De koningin en gevolg komen terug en de plechtigheid gaat gewoon door.. Mijn verdriet helemaal weg! grappig hoe dat werkt met emoties...

update... Hoor net op de radio dat het een gestoorde/crimineel was die was gaan schreeuwen dat er een bom lag ofzo... 50 gewonden.... swel klote dat het dus gewoon niet meer kan dat de royalties zich onder het volk begeven...


Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties