verrassing! deel 2

Zondag 30 mei, YvYvY had gezegd dat ik om 1400 paraat moest staan in WW voor 'nog iets' voor mijn verjaardag... En dat ik eerst wel even kon gaan hardlopen met Mavr, want die pens van me ging toch wel een beetje te veel in het oog springen..
Dus ik afspreken met Mavr om 0900, maar dat was te vroeg, dus ik vroeg om 1000, maar Mavr kon niet eerder dan 11. ik nog perbere 1030, maar geen reactie...
Dus wij uitslapen hiero... en om 11u komt ze hoor.. Maar der was een beetje paniek, Feico, haar dirigent had een computercrash, en wilde nieuwe Windows erop, maar dan moest ie eerst zijn data er af, en dat kon als je Ubuntu er op zette en of we de cd dan even konden langsbrengen bij hem op de oude veiling...voorbereidenvoorbereidendaar liepen we dandaar liepen we danhier is hethier is hetja hoor!ja hoor!
Wat Capt.KRik dus ff niet wist, was dat er daar om de hoek zich een heel gezelschap had verzameld om onze held eens even lekker te pakken te nemen...
Op een gegeven moment zegt Mavr: 'hier rechts is het..' En ja hoor! kloop er zo recht in!. Kwerd in een Capt. KiRk shirt gehesen, kreeg een ouwe faser in mijn handen gedrukt en toen moest ik renne! HuH? ja hoor een heel gezelschap, mijn zus en der mannie, Andy, een stel collega's en zwager Peter liepen inene met me mee! Dat was mal! Vriend G had de Aai-foon mee met de routeplanner er op... en we wisten dus niet wat we precies gingen doen... En tot verhoging van de feestvreugde ging het ff lekker regene!
renne KRik!renne KRik!en regenen!en regenen!halverwegehalverwegefinish!finish!
Na een kilometer of 5 stond YvYvY klaar met fleseen smurfesnot zodat we ff lekker konden drinken.... Zeiknat van de regen namen we een paar slokken, maar toen ging het weer verder! Jeroen liep ineens ook mee, en nu wist ik pas waar ie het laatst over had toen ie zei dat ie wel een stukje met me mee wilde rennen met Mavr same! Kwis egnie wat er zou gaan gebeuren... ondertussen bleef het contact van de faser lekker hangen zodat we een fijn pieuwpieuw geluid als begeleiding hadden..Wonder boven wonder kwamen we toch weer bij de oude veiling uit.... Konden we douchen bij een sportschool, en daarna konden we ons melden bij lekkerkoken.nu.


Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties