macha klusse...

broem!broem!van ondere!van ondere!Van een aantal buurtjes hadden we een tuinbon gekregen, en laat nu net het tuincentrum de bladzuigers/blazers in de aanbieding hebben! Fiks een megamachopowertool gehaald om eens van die zooi in de tuin af te komen. hij had wel wat moeite met de platanebladeren (erg groot), maar met een beetje geduld zoog ie er een hele hoop van op en hij verkruimelt ze ook hardstikke fijn, dus het scheelt een hoop ruimte in de groene bak. Capt.KRik mocht er eerst niet mee spelen, maar na een tijdje mocht het dan....
Verder de beukhaag een koppie kleiner gemaakt, en toen we klaar waren zei de buurman dat we zijn steiger wel hadden mogen lenen.... Nou, dat weten we dan voor de volgende keer... Iemand nog een megagrote takkenversnipperaar in de aanbieding?


Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties