travestiet blijkt sneaky fucker

sepiasepiaOnderzoekers in Australië hebben een leuk geintje ontdekt bij de reuzensepias die daar voorkomen. Wanneer een mannetje graag met een vrouwtje wil paren dat al 'bezet' is door een groter mannetje waar hij niet van kan winnen, 'vermomt' hij zich als vrouwtje. Hij neemt de kleuren aan van een vrouwtje en verstopt zijn vierde arm links en rechts (die zijn bij de mannetjes veel breder dan bij de vrouwtjes). Zo als vrouwtje gecamoufleerd benadert hij het paar. als hij dan bij het vrouwtje is paart hij stiekem met haar, terwijl haar 'baas' daar niets van merkt. In de helft van de gevallen blijkt dat te lukken. Soms wordt hij door het vrouwtje zelf afgewezen, en soms wordt hij door het grotere mannetje betrapt en verjaagd... Tis wel oppassen geblazen, want sommige travestieten spelen hun rol zo goed dat het concurrerende mannetje met hun wil paren! hahahahaha.
Dit verschijnsel komt in de dierenwereld wel meer voor en wordt door biologen 'sneaky fucker' genoemd.... EGWAAR!


Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties