Umbrië 2011

het huishet huisetenetenmariamariatoeristenvoetjestoeristenvoetjesin de lift!in de lift!
Zo, nu Facebook uit de weg is geruimd, heb ik weer de tijd om eens lekker te blogge. ga niet proberen alle tijd weer in te halen, maar een logje over de vakantie kan der wel af om te beginnen.
22 juli rosten we met twee auto's en zes pubers richting Umbrië op 900 km afstand hadden we weer geboekt in het hotelletje in Biasca, net door de Gotthart. Een woeste rit met erg druk verkeer en voor mij een bijna ongeluk, maar gelukkig alles goed gegaan.. De tweede dag komen we bij het huis aan vlak bij het plaatsje Maggione aan het meer van Trasimeno. Op een berg met heerlijk uitzicht. De buurman (en caretaker) vertelt dat het al 3 maanden niet heeft geregend.... Volgende dag giet het! hahahaha. We slijten de dagen afwisselend rond het huis en het zwembad en met bezoeken aan de middeleeuwse stadjes waar het hier van stikt. En met eten koken natuurlijk! Want dat lust wat, al die pubermagen.... 3 vega's erbij ook nog, maar goed, we slaan ons er door.


Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties