Umbrië 2011 - 3

muismuiszonzonAssisiAssisiduomoduomo
Wij vinden de stadjes zelf helemaal niet op elkaar lijken! hahaha elke keer weer een andere kerk! Assisi is een bedevaartsoord, en dat merk je ook alle alle monniken en nonnetjes die er rondlopen!
broeder Tuckbroeder TucktoeristenvoetjestoeristenvoetjesAan het postuur van deze vrome lieden kun je wel zien dat het kloosterleven geen armoe is! De toeristen daarentegen hebben geen geld voor witte sokken, daarom laten ze die maar op hun beentjes tatoeëren whoehahahaha! ziet erg goed uit manne!
bidden voor Catharinabidden voor CatharinaCatharina met de stigma'sCatharina met de stigma'sDit jongetje zat in een kapel te bidden voor de relieken van de heilige Catharina... Zij ging het klooster in toen ze 8 was en had vele visioenen.. op een gegeven moment ontving ze stigmata.... een hele prestatie... als dank voor haar diensten hebben ze een vinger van haar lijk afgehakt en haar hoofd... die staan hier achter een glazen deurtje.... luguber allemaal....


Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties