Umbrië 2011 - 4

6 op een rij6 op een rijoleanderlaantjeoleanderlaantjeKRikKRikCastiglione del lagoCastiglione del lago
Hee kids! willen jullie vandaag ff wat anders? gaan we met een pontje naar een eiland, daar een beetje wandelen, meebie even zwemmen... Maar wat zeggen ze allemaal? 'Nee hoor, wij blijven liever bij het zwembad...' NAJAH! dus zeiden we dat wij dan ook maar thuis bleven.... maar dat was dus niet de bedoeling... Erik en Samara hadden bedacht dat we een daggie vrij hadden verdiend en dat zij voor het eten zouden zorgen... LIEIEIEIEIEF!.
Dus wij met het pontje vanuit San Feliciano naar het 'major' eiland, dat is het kleinere eiland hahaha egwaar! Het Lago di Trassimeno is een historisch belangrijke plek, want hier was het dat Hannibal de Romeinen verslagen met zijn olifanten... (zie je verder niks meer van hoor). We zaten op een terras, zagen het begin van een maffia bruiloft, huurden fietsen (in 20 minuten waren we het eiland al rond hahahahahahahaha). En 'savonds heerlijk gegeten in Castiglione del lago. Dank je wel kiddo's!


Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties