Umbrië 2011 - 7

sixtijnse kapelsixtijnse kapelapepakkiesapepakkieshuizen in Romehuizen in Rometopolinotopolino
Tja, en als je dan toch redelijk in de buurt bent, doen we ook nog maar even een dagje Rome! 38 graden in de schaduw, maar goed. in 2 uurtjes er heen gescheurd en een superparkeerplek zo in het centrum! Vaticaanmuseum was supermooi! maar wel zo druk dat het niet grappig meer was... toch ff de sixtijnse kapel gescored! Verder natuurlijk veel belangrijke plekken uit Angels and Demons, het Pantheon, Trevi fontein (ook bekend uit La dolce vita), het forum...
The Kraken!!!The Kraken!!!dat kietelt!dat kietelt!groepsfoto!groepsfoto!
'savonds afgesproken met Tys en Corina, die ook toevallig in Rome waren..
En daar was dan DE FONTEIN! Poseidon in gevecht met een zeeslang... ZEESLANG? EGNIE! gewoon een heerlijke octopus!! Toen we bij de auto's terugkwamen zat er op elk een fijne brief van de parkeermafia.... 35 euro voor een hele dag parkeren in het centrum van Rome is niet duur! nog een dagje bij het zwembad, en toen weer op huis aan!


Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties