Steven

Steven KwintSteven KwintVanmiddag gaat Capt.KRik naar een boekpresentatie van de schilder Steven Kwint.. Hij is al in 1977 overleden, maar omdat het een dikke vriend van mijn pa was, zag ik hem vroeger regelmatig. van 1984 tot 85 heb ik in Groningen in huis gewoond bij zijn weduwe Rens en dochter Stefanie, die toen een jaar of 12 was.. Dat hele huis ademde de sfeer uit van Steven en zijn schilderijen. werkelijk geen cm in dat huis waar geen schilderijen hingen. Steven was ook een vriend van de Jazzsaxofonist Ben Webster Voor mij ook een van de grootsten...
Stevens dochter Stefanie (nu in de 30 en kandidaatsnotaris) doet een deel van de presentatie... Ik heb haar niet meer gezien sinds ze 16 was ofzo.... maar volgens FB is ze goed opgedroogd... Ben errugh benieuwd!


Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties