IJspret

De ijspret was natuurluk niet afgelopen gister... Eerst dinsdag nog ff van die dikke rupsers tussen de schotsen gekiekt...diepvrieszeehondjesdiepvrieszeehondjes, en daarna gingen de kids thuis op woensdag op de ijzerts... ReinieR heeft ook fijne schaatsen van maat 47.... dus dat kwam helemaal goed...
Op het moment dat eindelijk de meesten van het ijs af wilden kwam die dikke Wammes Waggel aangeglibbert.... Offie een broodje mocht...Vooruit dan maar! brood en een restje jus van het vlees, en een beetje braadvet van wat anders... en een bak met water.... Nou..... die ging niet meer weg hoor.. na het eten gewoon met kop onder de vleugels en pitten maar op dat ijs... vanmorgen nog een keer gevoerd...zwaanzwaan
om een uurtje of 8, kwam de maan mooi boven het veld uit, ook wel weer een mooi gezicht en een goede afsluiting van zo'n sportdag.... (hoewel, met mijn knietje ging het niet zo best inene...... ff afw88 wat ie gaat doen en wanneer ik weer beetje ken renne...
maanmaan


Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties