IJspret in Hobrede

Lekker koud afgelopen weekeind! er stond s'ochtends min 20! op de klok.... pfff. Vogeltjes in de tuin hebben der niet zo'n last van, zolang we ze maar lekker bijvoeren... dikke strijd tussen de merels, roodborst twittert er lekker tussendoor en de mezen eten zich rond. Zaterdag maar met de sneeuwschop de vaart begonnen schoon te scheppen, kon er tenminste geschaatst worden! Zo kom je dan ook je buren nog eens tegen vanaf die kant van het huis.. Een lekker buiten weekeind werd het.
merelmerelroodborstroodborstachter het huisachter het huissneeuwbamboesneeuwbamboev(r)oorbereiding op sneeuwgevechtv(r)oorbereiding op sneeuwgevechtsneeuwbaansneeuwbaanijsvrij makenijsvrij makenwerk gaat voor de lol uitwerk gaat voor de lol uitit gaet oan!it gaet oan!en de afwerking van de baanen de afwerking van de baan


Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties