Maandag 07 augustus…

Rijeka industiestadRijeka industiestad
En ja hoor, het regende een beetje op onze eerste kampeerdag.. brrr hebbik zo’n hekel aan.. Moet je een natte tent inpakken. Gelukkig hadden we niet echt haast en was de ergste nattigheid er af toen we alles in de auto hadden.
Na een paar uurtjes rijden was er dan de eerste blik op de Middellandse Zee, een grauwe blik met veel wolken.. De eerste indruk van Kroatië is behoorlijk vooroordeelbevestigend, Rijekasmalle weggetjessmalle weggetjes is een afschuwelijke stad met grauwe woonkazernes en een volledig dichtgeslibde infrastructuur…. Weer staan we in de file. Dan eindelijk de brug over naar Krk (had misschien ook een leuke bestemming geweest hihihi). Smalle weggetjes, schilderachtige taferelen, en zo langzamerhand worden de dorpjes wat (ja hoe zeg je dat zonder het woord pittoresk te gebruiken) origineler… Met de pont over naar het eiland Cres. Nog smallere wegen…. En dan Krk, Cres en LosinjKrk, Cres en Losinjde laatste 15 kilometer is de weg nog maar éénbaans, met van die uitvalhaventjes. Daar rij je dan nog zeker een half uur over…. En daar zijn we dan, Baldarin. helemaal bij dat rode tentje onderin de kaart, zie je wel? Tonny en Andy vinden snel een plekje voor hun bus, vlak bij het terras met restaurantje… De KRikfamily moeten voor hun tent (model Vrijbuiter ‘Boltini’) nog even een goed plekje vinden…. Eerst maar eens even de ‘reistent’ opgezet, dan zien we morgen wel.. Eerst maar eens even lekker eten, Calemares, glaasje wijn, salade, frietje en het leven lacht je toe.


De bevert vindt het wel gezellig met die fotootjes door de tekst heen ... ;o)


afbeelding van Capt KRik

jajaja, xit een beetje te klooie met die lee-aut... en dat kaartje is dan weer in portretformaat, maar het (onzichtbare) kader is dan weer 4 kant... kbender nonnie uit..


Grappig dat ingesprongen commentaar! Dat wil de bevert ook wel ... (helaas)


afbeelding van Capt KRik

bevert snog steeds anoniempie..., maar bovendien krijgt hij altijd maar één commentaartje en dan heeft inspringe geen zin HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA


Niet waar! Soms krijg ik er twee ... van Capt Krik ...


Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties